O nama

SUNCE NEKRETNINE je agencija za promet nekretninama koja dugi niz godina posreduje u prometu nekretnina na području Rijeke i otoka Krka. Sjedište Agencije je na otoku Krku, Krk, Zagrebačka ulica 26. SUNCE NEKRETNINE licencirana je agencija za promet nekretninama i upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori Klasa: UP / I -330-01/09-01/479, Ur. broj :526-05-01 / 2-09 - 3 od 06-05.2009.

U svojoj ponudi nudimo veliki broj nekretnina različitih tipova: apartmane, apartmanske kuće, vikend kuće, obiteljske kuće, pansione i nadasve interesantne stare kuće koje su smještene u u slikovitim mjestašcima u unutrašnjosti otoka. Također nudimo veliki broj građevinskih terena na samom moru pogodnih za gradnju hotela, kao i onih za apartmansku izgradnju i izgradnju obiteljskih kuća i vikendica.

Agencija SUNCE NEKRETNINE svojim klijentima pruža kompletnu uslugu posredovanja u prometu nekretnina od prvog kontakta počevši od prezentacije svih objekata u uredu agencije, ogleda nekretnina, preko izrade ugovora do uknjižbe. Veliki broj zadovoljnih klijenata najbolja su preporuka našeg rada.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".